Terugbelafspraken worden uitgebreid: vanaf 07:30 uur al te plannen

Terugbelafspraken worden uitgebreid: vanaf 07:30 uur al te plannen

Op sommige momenten zijn onze telefoonlijnen druk bezet, waardoor het even kan duren voordat de assistente u te woord kan staan. Om te voorkomen dat u moet wachten, maken wij gebruik van een terugbelassistente: u kiest zelf een blok uit en wordt op dat moment teruggebeld door een van de assistentes. Vaak kan dit al binnen een half uur. Een terugbelafspraak inplannen kan door op 3 te toetsen tijdens het keuzemenu.

Tussen 07:30 en 08:00 uur is de praktijk nog dicht, maar is het al wel mogelijk om een terugbelafspraak te maken voor dezelfde ochtend. Zo hoeft u niet lang aan de telefoon te wachten en krijgt u de assistente alsnog snel te spreken. Dit is mogelijk vanaf maandag 6 november.

Mocht u nog vragen hebben over deze dienst, dan kan de assistente u verder helpen.

Huisartsenpraktijk Het Kompas

Reacties zijn gesloten.