Huisartsenpraktijk Het Kompas

Dhr. C.A. de Jong, mw. dr. L.C. de Jong-Potjer, dhr. T Blaauw
Hekbootkade 54
2725 AR Zoetermeer

Telefoonnummer: 079 – 341 9940

Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08.00 uur tot 17.00 uur. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

  • Van 08.00 uur tot 12.00 uur;
  • Van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Tussen 12.00 uur en 14.00 uur zijn wij alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Om die tijden zit er ook niemand aan de balie.

Wij maken gebruik van een telefonisch keuzemenu:

  • Toets 1: Spoed
  • Toets 2: Herhaalrecepten
  • Toets 3: Terugbelafspraak maken
  • Toets 4: Assistente
  • Toets 9: Intercollegiaal overleg

Wij proberen te zorgen voor goede kwaliteit van zorg, gecombineerd met zo kort mogelijke telefonische wachttijden. Helaas gaat dit niet altijd probleemloos samen. Heeft u last van een lange wachttijd en kan uw vraag wachten? Of wilt u uw zorg regelen buiten onze openingstijden? Dan nodigen wij u van harte uit om gebruik te maken van MijnGezondheid.net, een online service waarmee u onder andere afspraken kunt maken en herhaalrecepten kunt aanvragen. Klik hier voor meer informatie. Ook kunt u contact opnemen via één van de contactformulieren op deze website:

U kunt ook een e-mail sturen naar ons e-mailadres.

Huisartsenpost

Heeft u buiten onze openingstijden een medische vraag die niet kan wachten? Neem dan contact op met de huisartsenpost.

Huisartsenpost Zoetermeer
Telefoonnummer: 079 – 343 1600

Het LangeLand Ziekenhuis, ingang achterzijde
Toneellaan 1
2725 NA Zoetermeer

Op de huisartsenpost werken alle huisartsen uit Zoetermeer samen. De huisartsenpost is bedoeld voor spoedgevallen, die niet kunnen wachten tot de volgende reguliere openingstijd van de praktijk.

Voor een bezoek aan de huisartsenpost moet u een afspraak maken. Houd bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.