Update: coronavaccinatie door de huisarts

Update: coronavaccinatie door de huisarts

Heeft u vragen over de vaccinatie? Bel dan niet de huisartsenpraktijk, maar bel 0800-1351.

  • Iedereen geboren in de jaren 1956, 1957, 1958, 1959 en 1960 is en wordt door de huisarts gevaccineerd wordt met het vaccin van AstraZeneca. Bent u geboren in een van deze jaren? Dan heeft u inmiddels een uitnodiging van ons ontvangen.
  • Het overgrote deel van de mensen uit bovenstaande geboortejaren in inmiddels volledig door ons gevaccineerd. Heeft u uw tweede vaccinatie nog niet gehad en heeft u nog geen afspraak staan? Neem dan s.v.p. contact met ons op.
  • Alle vaccinaties die wij hebben gegeven hebben wij geregistreerd en doorgegeven aan het RIVM. Een uitzondering geldt voor mensen die ons geen toestemming hebben gegeven om dit door te geven. Heeft u problemen met uw vaccinatieregistratie? Neem dan contact met ons op.
  • Bent u niet door de huisarts gevaccineerd? Wij kunnen u dan ook niet helpen met uw vaccinatieregistratie. Neem daarvoor contact op met de GGD.
Huisartsenpraktijk Het Kompas

Reacties zijn gesloten.