Even voorstellen…

Even voorstellen…

Vanaf januari hebben wij een nieuwe collega! Astrid Weeldenburg start vanaf begin 2020 als doktersassistente in onze praktijk.

Astrid Weeldenburg

Na jaren bij een bank te hebben gewerkt heeft Astrid zich circa 3 jaar geleden om laten scholen tot doktersassistente. Na 2,5 jaar op een poli te hebben gewerkt in een ziekenhuis weet Astrid dat zij de juiste keuze heeft gemaakt omdat zij veel voldoening haalt uit het persoonlijk contact en het helpen van mensen.

Naast haar werk heeft zij diverse hobby’s, waaronder wandelen, koken, lezen, zingen in een popkoor en reizen.  Vooral Azië heeft haar hart gestolen. De andere culturen, mensen en eten ervaart zij als een verrijking.

De werkdagen van Astrid zijn dinsdag tot en met vrijdag.

Huisartsenpraktijk Het Kompas

Reacties zijn gesloten.