Onze assistentes stellen zich voor

Onze doktersassistentes zijn geschoold en ervaren om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ze zijn getraind om te kunnen inschatten of uw klacht spoedeisend is of minder haast heeft. Verschillende klachten kunnen ze zelf afhandelen, telefonisch of tijdens hun spreekuur. Meer weten? Lees hier voor welke afspraken u bij de assistente terecht kunt.

Hieronder stellen onze assistentes zich aan u voor.

Marja Pronk

Marja is sinds 2012 als doktersassistente bij ons werkzaam. Oorspronkelijk is zij opgeleid tot verpleegkundige en ze is jaren als vrijwilligster werkzaam geweest in het Hospice. Deze jaren heeft ze als zeer waardevol ervaren. Een persoonlijke benadering naar patiënten is voor Marja erg belangrijk.


Marja werkt op maandag, donderdag en vrijdag.

Conny werkt op maandag t/m woensdag.

Conny Rietveld

Conny is sinds 2018 verbonden aan onze praktijk. Ze heeft de zorgsector van zeer verschillende kanten ervaren, van tandartsassistente en radiologie assistente tot medewerker van het Rode Kruis. Conny haalt veel voldoening uit het patiëntcontact en besteedt haar vrije tijd graag aan haar gezin – met speciale aandacht voor haar kleinzoon en hond.

Astrid Weeldenburg

Na jaren bij een bank te hebben gewerkt heeft Astrid zich circa 3 jaar geleden om laten scholen tot doktersassistente. Na 2,5 jaar op een poli te hebben gewerkt in een ziekenhuis weet Astrid dat zij de juiste keuze heeft gemaakt omdat zij veel voldoening haalt uit het persoonlijk contact en het helpen van mensen.

Naast haar werk heeft zij diverse hobby’s, waaronder wandelen, koken, lezen, zingen in een popkoor en reizen.  Vooral Azië heeft haar hart gestolen. De andere culturen, mensen en eten ervaart zij als een verrijking.


Astrid werkt op dinsdag t/m vrijdag.

Jochem werkt op maandag t/m donderdag.

Jochem Zandbergen

Jochem is geneeskundestudent. Hij moet nog één stage volgen en is dan volleerd basisarts. Ter overbrugging naar zijn laatste stage werkt Jochem bij ons als doktersassistent.

Erika werkt op maandag t/m donderdag.

Erika van Burk

Sinds 2000 heeft Erika haar echte roeping gevonden nadat ze zich heeft laten omscholen tot doktersassistente en triageassistente. Sindsdien heeft ze gemerkt dat het vak doktersassistente haar op het lijf geschreven is en haalt ze ontzettend veel voldoening uit het feit dat ze mensen kan helpen en met mensen kan werken.

Erika is in 1994 getrouwd en is moeder van twee prachtige kinderen. Naast haar werk heeft ze een aantal hobby’s, waaronder lezen, wandelen met de hond en is ze eigenaar van een cattery met Siberische katten met af en toe een heerlijk nestje met kittens.