Onze huisartsen stellen zich voor

Hieronder ziet u welke huisartsen in onze praktijk werkzaam zijn.

Dokter De Jong heeft spreekuur op maandag, woensdag en vrijdag.

Dhr. C.A. de Jong

Dokter De Jong is sinds 2000 als huisarts werkzaam in de praktijk. Hij is als kaderarts betrokken bij de zorggroep diabetes in Zoetermeer. Daarbij is hij een dag per week werkzaam voor de Regionale Ondersteuning structuur (ROS- SGZ) die de huisartsen ondersteunt en samenwerking stimuleert. Hij heeft veel chirurgische ervaring en doet in de praktijk verschillende chirurgische ingrepen en geeft injecties in gewrichten. Dhr de Jong doet ook echografisch onderzoek van de buik.


Mw. dr. L.C. de Jong

Mevrouw de Jong is sinds 2005 als huisarts in de praktijk werkzaam. Zij is in Zoetermeer betrokken bij de nascholing aan collega huisartsen. In 2006 promoveerde zij op het onderwerp Preconceptiezorg in de huisartspraktijk. Tot juli 2014 was zij als projectleider betrokken bij het project “Healthy pregnancy 4 All”. Dit is een landelijk project met als doel ziekte en sterfte in en rond de zwangerschap te verminderen door het aanbieden van Preconceptiezorg (kinderwensspreekuren) en risico selectie vroeg in de zwangerschap. Zij is betrokken geweest bij de landelijke richtlijn over preconceptiezorg dat momenteel in opdracht van het College Perinatale Zorg wordt vormgegeven.


Dokter De Jong heeft spreekuur op dinsdag, woensdagmiddag en donderdagochtend.


Dokter Blaauw heeft spreekuur van maandag t/m vrijdag, met uitzondering van woensdagmiddag.

Dhr. T. Blaauw

Dokter Blaauw is huisarts sinds 2017 en is in 2019 toegetreden tot Het Kompas. Dokter Blaauw heeft hiervoor gewerkt als arts in de geestelijke gezondheidszorg. Hij is bekwaam in het uitvoeren van verschillende kleine chirurgische ingrepen en het geven van injecties in gewrichten.

Mw. L. Marler

Dokter Marler heeft spreekuur op maandag, dinsdag en vrijdag